Nieuwe Kunststof Pallets

Verkoop van Nieuwe Kunststof Pallets

Als onafhankelijk verdeler van nieuwe kunststof pallets, zijn we in staat om u het volledige assortiment van verschillende plastic pallet fabrikanten aan te bieden.

Dit biedt u als klant een enorme keuze en de zekerheid dat u binnen dit assortiment altijd wel een kunststof pallet vindt die aan de eisen van elke distributie- of productietoepassing voldoet.

Van lichte pallets voor éénmalig gebruik tot zware pallets voor meermalig gebruik, gemaakt van gerecycleerde of nieuwe grondstoffen - elke pallet is geselecteerd op een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en kosteneffectiviteit.

Kunststof pallets bieden vele voordelen ten opzichte van houten pallets, met inbegrip van water en bacteriële resistentie, geen splinters of spijkers, het gemak van reinigen en verhoogde veiligheid. Kunststof pallets zijn ook veel makkelijker op te slaan en kunnen maar liefst 40% minder wegen dan hun houten tegenhangers.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van plastic pallets, en onze adviseurs zullen u graag helpen bepalen of ze geschikt zijn voor u, of u helpen bij het selecteren van een kunststof pallet die perfect is voor uw toepassing.

Enkele voorbeelden van veel voorkomende afmetingen en modellen.

Voorbeelden Nieuwe Kunststof Pallets

Nieuwe Kunststof Pallets

Elke 15 houten pallets die je uit je distributiesysteem haalt spaart een boom!
De invoering en het gebruik van kunststof pallets in uw logistiek systeem reduceert de hoeveelheid afval dat uw bedrijf produceert. Dit bespaart u geld en helpt het milieu!


+31 (0)162 422 908 - info@pemapallets.nl