Gebruikte Houten Pallets

Inkoop, reparatie en verkoop van Gebruikte Houten Pallets

We bieden u een grote verscheidenheid aan gerecycleerde en tweedehands houten pallets. Voor klanten die wensen te besparen op hun bevoorradingsketen bieden gereviseerde houten pallets een kosteneffectief alternatief voor het kopen van nieuwe houten pallets.

Elke pallet wordt door vakkundige medewerkers met de hand gesorteerd, geïnspecteerd en gerepareerd volgens zijn oorspronkelijke specificaties, zodat ze voldoet aan de eisen van onze klanten. Na een grondige kwaliteitscontrole is elke gereviseerde tweedehands pallet die ons bedrijf verlaat, gegarandeert klaar om in een druk magazijn te worden ingezet en zonder problemen in staat het toegelaten gewicht aan goederen te dragen.

Met onze enorme voorraad aan gebruikte pallets in de meest gangbare maten en soorten, waaronder de gewilde Europallet, bent u steeds verzekerd van een supersnelle levering.

De gebruikte Europallets worden hersteld volgens de UIC uitwisselingcriteria. Reparatie van Euro pallets mag enkel uitgevoerd worden door een erkend hersteller met een vergunning van EPAL.
Sinds 1991 hebben wij voor onze Belgische vestiging deze EPAL-licentie (B-321).

Alle pallets voor export kunnen ISPM-15 hittebehandeld worden.


Gebruikte Houten Pallets

Pallet recycling bespaart geld en is goed voor het milieu. Klanten kunnen zo 30 tot 60% besparen op de kosten van een nieuwe pallet.


+31 (0)162 422 908 - info@pemapallets.nl